Alla kattungar födda i mitt hem betyder allt för mig, och jag måste vara mycket säker på att alla kommer till ett kärleksfullt hem när de flyttar. Vid vecka 13-14 de är redo att flytta ifrån oss. Jag håller kattungarna lite längre än 12 veckor, eftersom jag har upptäckt att det gör en hel del för kattungens framtid, den kommer det att vara väluppfostrad och en underbar individ.

Jag har ingen väntelista för en kattunge, men jag har många många förfrågningar. Det viktigaste för mig är inte den person som har den största plånboken eller är först att fråga, om det inte känns 100% rätt, kommer jag inte att sälja en kattunge till det hemmet. Med detta sagt, måste jag också säga nej till en hel del bra hem, eftersom jag inte har tillräckligt med kattungar för alla.

Hur visar jag intresse?

Om du har funderat på det och vill visa intresse på mina kattungar, skicka mig ett mail till info@josign.se och berätta vem du är och vilket hem du kan ge en kattunge. Berätta gärna mer än mindre, så att jag lär känna dig lite innan vi eventuellt ses.

Er kattunge kastreras innan den flyttar hem till er, och den kostnaden tillkommer utöver priset för kattungen.


När du köper en kattunge hos mig, så lovar du att behandla den som en familjemedlem och att inte låta den bo i en bur, inte utföra några experiment på den och att inte sälja den vidare utan min vetskap.

Detta är vad du får

När du köper en kattunge från mig, kommer du alltid att ha mitt stöd oavsett vad det gäller. Jag vill att du ska veta att du alltid kan kontakta mig för att få hjälp eller bara prata. Var inte orolig över att tala om för mig vad som är fel, jag är här för att hjälpa dig. Olyckor händer, allergier kan dyka upp och livet hemma kan förändras över en natt. Jag vill vara den första personen du kontaktar, och om det behövs så tar jag tillbaka kattungen om något händer och du inte kan ta hand om den.

Du kommer att få stamtavla, friskhetsintyg som inte är äldre än 7 dagar och en kattunge som har det bästa temperament du någonsin kunde drömma om. Kattungen kommer att ID-märkas med mikrochip och är fullt vaccinerad. När du tar hem kattungen så behöver du inte tänka på annat än att bara umgås och mysa tillsammans, allt är redan klart. :)

Du kommer att få med dig mat som kattungen har ätit här, så du vet vilka sorter det är och du får även med dig kostråd att ta del av. När kattungen känner sig hemma hos dig så kan du börja gå över till någon annan sorts mat om du skulle vilja göra det.

Jag ser fram emot din förfrågan!